Η επιχείρηση Λαμπίκο ιδρύθηκε στην Λάρισα στα τέλη του 2008, σχεδόν με τον ερχομό της κρίσης, από τον Γιάννη και την Κατερίνα

Από τότε ο κόσμος μας αγάπησε! το ΛΑΜΠΙΚΟ έγινε συνώνυμο με την καθαριότητα των οχημάτων, με την οικονομία και την πρακτικότητα. Έγινε η προέκταση της αυλής του κάθε ανθρώπου! Τις εγκαταστάσεις μας τις χρησιμοποιούν από παιδιά που πλένουν τα ποδήλατα τους μέχρι 80 άχρονοι συνταξιούχοι που δεν το βάζουν κάτω αλλά το απολαμβάνουν!

Το ΛΑΜΠΙΚΟ είναι μία νέα φιλοσοφία για να πλύνετε το αγαπημένο σας όχημα, την μοτοσυκλέτα σας, το σκούτερ, το επαγγελματικό σας όχημα, το σκάφος, το τροχόσπιτο, πραγματικά ο κατάλογος είναι τεράστιος!

Όπως γνωρίζουμε, η ενασχόληση με κάτι δημιουργικό που μας παρακινεί να κινηθούμε, να πάρουμε καθαρό αέρα και να σηκωθούμε από τον καναπέ μας, λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία των ανθρώπων..

Το συγκινητικό είναι όταν βλέπουμε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να πλένουν το όχημά τους μόνοι τους, παρόλο που προσφερόμαστε να τους βοηθήσουμε! Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια τότε, για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Λαμπίκο!

Η  επιτυχία και αποδοχή που απολαμβάνει η επιχείρηση από τον κόσμο οφείλεται σε τρείς παράγοντες!

1) Στην οικονομία που προσφέρει  χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Προσφέρουμε την δυνατότητα να πλύνετε με τα καλύτερα υλικά το όχημά σας με ζεστό αποσκληρυμένο νερό, με κερί ακόμα και με απιονισμένο νερό απαλλαγμένο από άλατα, με μεγάλη ασφάλεια λόγω της προσωπικής επιμέλειας που δίνετε και φυσικά με τα καλύτερα αποτελέσματα .

2)  Στην ευελιξία του πλυσίματος π.χ δεν χρειάζεστε πάντα ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο,  μπορείτε να καθαρίσετε μόνο τα τζάμια σας ή απλά να διώξετε την σκόνη ξοδεύοντας μόνο μισό ευρώ και αυτό να το κάνετε άμεσα χωρίς να περιμένετε!  χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το όχημά σας, χωρίς να το αγγίξει κανένας άλλος!

3) Στη φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας και φυσικά στην δυνατότητα να επισκεφτείτε τον χώρο μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας η της νύχτας 7 μέρες την βδομάδα 365 μέρες τον χρόνο!

Το μέσο κόστος πλυσίματος κυμαίνεται στα 3 ευρώ για τα αυτοκίνητα και στα 2 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες χωρίς αυτό να είναι περιοριστικό μια και όπως είπαμε προηγουμένως το πραγματικό κόστος το ορίζει ο κάθε πελάτης σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις οικονομικές δυνατότητές του.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε εκτός απ το πλύσιμο είναι ο εσωτερικός καθαρισμός με επαγγελματική σκούπα αναρρόφησης. Έχουμε μηχάνημα βιοκαθαρισμού που μας απαλλάσσει από οποιονδήποτε λεκέ! Έχουμε μηχανήματα για να καθαρίσουμε τέλεια τα πατάκια του αυτοκινήτου. Έχουμε μηχάνημα για να κάνουμε απολύμανση των αεραγωγών, μηχάνημα για γυάλισμα και συντήρηση των ελαστικών και όλων των πλαστικών μερών του οχήματος και παρέχουμε ακόμα και χρήση αέρα υπό πίεση εντελώς δωρεάν.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη περιποίησης του οχήματος σας όπως αρωματικά, γυαλιστικά, καθαριστικά πατάκια, καλύμματα και άλλα πολλά.

Αλλά επειδή όσα και να σας πω δεν πρόκειται να καταφέρω να εξηγήσω όλες τις δυνατότητες, τις ευκολίες που παρέχει το ΛΑΜΠΙΚΟ και κυρίως το κλίμα και την ατμόσφαιρα που θα νιώσετε με την επίσκεψή σας σε μας, Σας προσκαλώ να μας επισκεφτείτε και να διαπιστώσετε μόνοι σας όλα αυτά που προσφέρουμε!

Το προσωπικό του ΛΑΜΠΙΚΟ είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε αλλά και για εξειδικευμένες συμβουλές πλυσίματος και περιποίησης του οχήματός σας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!