Βιοκαθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτων (Με πιστοποίηση)

Το Λαμπίκο αναλαμβάνει σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της allerg stop τον πλήρη πιστοποιημένο  βιοκαθαρισμό του εσωτερικού χώρου αυτοκινήτων με τη  νέα βραβευμένη  τεχνολογία Microsplitting (μοριακή μικροδιάσπαση) που είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού γιατί διασπά το μόριο της βρωμιάς σε άτομα έως και 5.000.000 φορές. Τέλεια αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια στην αντιμετώπιση χρονίων λεκέδων δύσκολης βρωμιάς και μικροβίων για τον ουρανό τα καθίσματα τις πλαινές ταπετσαρίες την μοκέτα το ταμπλό την πίσω εταζιέρα το πορτ μπαγάζ. Και σε όλες τις υφασμάτινες,δερμάτινες, η πλαστικές επιφάνειες.

Εξειδίκευση στον καθαρισμό και την περιποίηση δερμάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων.

Χωρίς να γίνει μούσκεμα το αυτοκίνητο. Με το πέρας των εργασιών είναι έτοιμο για χρήση.

Σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια, παλιάς τεχνολογίας, τα οποία αφήνουν αλκαλικά κατάλοιπα και απαιτούν πολύ νερό & τριβή για να συγκεντρώσουν τη βρωμιά στην επιφάνεια ώστε να απομακρυνθεί με το ξέβλαγμα, η προηγμένη τεχνολογία μικροδιάσπασης Microsplitting, διασπά το μόριο της βρωμιάς επί τόπου σε εκαττομύρια άτομα, τα οποία απομακρύνονται εύκολα και το κυριότερο, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα.

Τα χημικά κατάλοιπα των καθαριστικών απορρυπαντικών επιβαρύνουν τόσο την υγεία μας και ειδικά των μικρών παιδιών και των κατοικίδιων ζώων, όσο και τη διάρκεια ζωής των ταπήτων και ταπετσαριών των επίπλων που καθαρίζονται.

Επίσης, τα άριστα αποτελέσματα καθαρισμού που επιτυγχάνονται με την εφαρμογή της τεχνολογίας Microsplitting, έχουν μέγιστη διάρκεια στο χρόνο καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την καθημερινή χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες λόγω της πλήρους εξάλιψης όλων των καταλοίπων σαπουνιών και απορρυπαντικών, ακόμη και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Η νέα προηγμένη τεχνολογία Microsplitting είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον δεν περιέχει τασιενεργά απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, εξοικονομώντας έως και 90% ενέργεια και κατανάλωση νερού.

Δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνια συσσωρευμένη βρωμιά, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

βιολογικός αυτοκινήτων