Εξωτερικό πλύσιμο οχήματος

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλούστατος. Τα μηχανήματα είναι φτιαγμένα για να μπορούν να τα χειριστούν  όλοι ανεξαιρέτως, από 10χρονα παιδιά έως 80άχρονα κορίτσια.                                       Το μόνο που απαιτεί το σύστημα είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες χρήσης γιατί μόνο τότε δίνουμε στα μηχανήματα την ολοκληρωμένη δυνατότητα δράσης που θα φέρει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος.

Ξεκινάμε λοιπόν από τα κέρματα. Ο κερματοδέκτης δέχεται νομίσματα των 0,50 -1,00 και 2,00 ευρώ. Το κάθε νόμισμα σου δίνει τον δικό του χρόνο που φυσικά διπλασιάζεται με τα μεγαλύτερα νομίσματα.

Στο εμπρός μέρος του πλυντηρίου θα βρείτε ειδικό μηχάνημα τύπου ΑΤΜ που τοποθετώντας  ένα χαρτονόμισμα στην ειδική υποδοχή μας δίνει το ανάλογο ποσό σε  ψιλά.

Τώρα θα δούμε τον τρόπο για να πλύνουμε το όχημά μας.

Το μηχάνημα δέχεται κέρματα των 50 – ενός και 2 ευρώ το κάθε κέρμα δίνει χρόνο που αναγράφεται στην οθόνη και αρχίζει να μετράει αντίστροφα ώστε να ξέρουμε ακριβώς πόσος χρόνος μας απομένει

Ρίχνουμε λοιπόν κέρματα στον κερματοδέκτη και επιλέγουμε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόγραμμα 0 :ειδικό υγρό καθαρισμού ζαντών.

Πιέζουμε το κουμπί μηδέν και παίρνουμε το ειδικό πιστόλι που μας δίνει υγρό καθαρισμού ζαντών. Ψεκάζουμε τις ζάντες του αυτοκινήτου και το αφήνουμε στη θέση του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι είναι κατάλληλο και για τις ζάντες των μοτοσυκλετών που είναι συνήθως λερωμένες από το λάδι της αλυσίδας και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 : αυτόματα το πιστόλι μας φέρνει ζεστό νερό μαζί με ειδική σαπουνάδα που διασπά όλη τη βρωμιά και μαλακώνει όλους τους ρύπους όπως, έντομα κουτσουλιές κλπ. Περνάμε όλο το αυτοκίνητο κάνοντας ένα  κύκλο καταβρέχοντας το καλά. Μόλις ολοκληρώσουμε τον κύκλο πιέζουμε το κουμπί Νο 2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 :  Εδώ έχουμε πάλι ζεστό νερό μαζί με διαφορετικό είδος σαπουνάδας και μεγαλύτερη πίεση. Το υλικό του πρώτου προγράμματος συνεργάζεται με αυτό του 2ου. Περνάμε έτσι όλο το αυτοκίνητο  με το πιστόλι από απόσταση 10-15 εκατοστών φροντίζοντας να περάσει η δέσμη του πιστολιού από παντού. Απαραίτητη η λεπτομέρεια στα κρυφά σημεία όπως και στα χαμηλά μαρσπιέδες, ζάντες, θόλους κλπ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3: Εδώ ενεργοποιείται αυτόματα η ΒΟΥΡΤΣΑ και βγάζει παχιά ζεστή σαπουνάδα. Η  βούρτσα είναι από φυσική τρίχα ΑΛΟΓΟΥ και δεν προκαλεί κανένα είδος αμυχής στο λούστρο του οχήματος. Εάν το αυτοκίνητο είναι πολύ βρώμικο τότε περνάμε και τη βούρτσα. Βέβαια να πούμε εδώ ότι  Η καλή και προσεκτική εφαρμογή του 2ου προγράμματος μπορεί να καταργήσει την χρήση της βούρτσας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 :  Νερό. Ξεπλένουμε τη σαπουνάδα από επάνω προς τα κάτω.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5: Υγρό κερί ¨Ένα καταπληκτικό  προϊόν που προσδίδει γυάλυσμα διαρκείας και προστασία στο χρώμα από τους διάφορους ρύπους. Μετά από 4-5 φορές ζωντανεύει το χρώμα και τα πλαστικά των οχημάτων. Διευκολύνει το επόμενο πλύσιμο καθώς η βρωμιά δεν μπορεί να (πιάσει ) πάνω στο χρώμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6:  Απιονισμένο νερό. Είναι νερό που έχει υποστεί τριπλό φιλτράρισμα  (αφαίρεση χλωρίου ? αποσκλήρυνση και αντίστροφή όσμωση) Η υψηλότερη  ποιότητα και καθαρότητα που μπορούμε να πετύχουμε. Ξεπλένουμε καλά όλο το όχημα από επάνω προς τα κάτω και έχουμε τελειώσει δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ γιατί δεν περιέχει άλατα και δε αφήνει στίγματα. (να σημειώσουμε εδώ ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ ) είναι πολύ μαλακό.