ΕΥΚΟΛΑ (καμία σχέση με τον τρόπο και το χρόνο που χρειαζόμαστε στο σπίτι) Δεν χρειάζονται πρόχειρα ρούχα (δεν πιτσιλάει όπως το λάστιχο του σπιτιού)

 ΓΡΗΓΟΡΑ  Δεν χρειάζεται να αφήσεις το όχημά σου. Το πλένεις αμέσως και φεύγεις.  Πολλές θέσεις εξυπηρέτησης. Ακόμη και σε ώρες αιχμής είναι απίθανο να περιμένετε πάνω από 10 λεπτά.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Πολύ μικρό κόστος συγκριτικά με το τέλειο αποτέλεσμα που έχετε.Δεν χρειάζεται να περιμένετε να λερώσει πολύ το όχημά σας γιατί μπορείτε να κάνετε μια απλή συντήρηση πιο συχνά με πραγματικά ελάχιστο κόστος.

 ΕΥΕΛΙΞΙΑ  Μπορείτε να πλύνετε μόνο εξωτερικά η μόνο εσωτερικά η και τα δύο μαζί. Μπορείτε να εστιάσετε το πλύσιμό σας εκεί που θέλετε εσείς. Π.χ πλύσιμο κινητήρα ? πλύσιμο θόλων (από αλάτια λάσπες κλπ) πλύσιμο και αφαίρεση εντόμων (καταστρεπτικά για το χρώμα εάν μένουν επάνω του) πλύσιμο στα πατάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ  χωρίς ξένα χέρια. Δεν πρόκειται να μπει  η να οδηγήσει κανένας άλλος το όχημά σας. Και θα το προσέξετε πολύ περισσότερο  απ΄ότι ένας υπάλληλος.

 ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ  Το σύστημα  πλυσίματος του ΛΑΜΠΙΚΟ είναι το πιο εξελιγμένο παγκοσμίως. Δεν προκαλεί γρατσουνιές και φθορά στο χρώμα του οχήματος καθώς δεν ακουμπάει τίποτα  επάνω του έτσι δεν υπάρχουν μηχανικές τριβές στο λούστρο διατηρώντας το ανέπαφο και γυαλιστερό  για πολλά χρόνια.                                           Λόγω της απουσίας μεγάλων κινούμενων βουρτσών δεν κινδυνεύει το όχημα από ζημιές στους καθρέφτες στις κεραίες στους υαλοκαθαριστήρες  και στα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

 ΩΡΑΡΙΟ Δεν είναι ανάγκη να πλύνετε το όχημά σας τις ώρες αιχμής. Είμαστε ανοιχτά από τις 6,30 το πρωί έως τις 12,00 τα μεσάνυχτα 365 ημέρες το χρόνο σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάποια ώρα που σας βολεύει χωρίς κίνηση.

 ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Πλένετε χωρίς να βρέξετε ούτε τα χέρια σας εφόσον δεν χρειάζεται να ακουμπήσετε το όχημα αλλά ούτε και να το σκουπίσετε λόγω της ύπαρξης απιονισμένου νερού στο τελικό ξέπλυμα.

 ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ  ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΑΠΑΚΙΑ Πλένονται με τρομερή ευκολία και με φανταστικά αποτελέσματα εφόσον το ζεστό νερό μαζί με το σαμπουάν  εισχωρούν και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία αφαιρώντας βρωμιά που δεν μπορεί να βγει με κανένα άλλο μέσο. Έτσι η μοτοσικλέτα μετά από μερικά πλυσίματα  γίνεται πραγματικά σαν καινούρια.

 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Η ΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΣΑΣ?  Ο μοναδικός σίγουρος τρόπος είναι όταν θα το δει ο υποψήφιος αγοραστής να δίνει την εικόνα ενός περιποιημένου οχήματος με καθαρό κινητήρα χωρίς διαρροές  ξεραμένα λάδια κλπ. Καθαρές ζάντες και λάστιχα και φυσικά ο εσωτερικός χώρος να μην περιέχει την άμμο από 7 καλοκαίρια. Μία απλή επίσκεψη στο χώρο μας θα σας απαλλάξει από όλα αυτά μέσα σε 15 λεπτά. Με πολύ μικρό κόστος.